Uważam, że jedzenie ma ogromny wpływ na to jak się czujemy, jak radzimy sobie w relacjach rodzinnych i przyjacielskich, na to ile mamy energii na pracę zawodową i motywacji do samorowoju.
Jedzenie jest potrzebą fizjologiczną – powinno być naturalne i intuicyjne.
W taki właśnie sposób prowadzę dietoterapię moich Pacjentów – zrozumiały i skuteczny.
Edukacja & Certifikaty
Dietetyka
Studia magisterskie, Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Psychodietetyka
Studia podyplomowe
Pielęgniarstwo
Uniwersytet medyczny w Białymstoku
Członkini Polskiego Towarzystwa Medycyny Stylu Życia
ZDOBYtE CERTYFIKATY
10 złotych zasad budowania zdrowej realcji z pacjentem – Instytut psychodietetyki
SIBO – zespół przerostu bakteryjnego jelita cienkiego. Instytut Medycyny Zapobiegawczej